Puheenjohtajan palsta


Hei kaikki Siuntion Sisun jäsenet!

Olen Peter Kallio, Siuntion Sisun uusi puheenjohtaja. 

Olen siuntiolainen 53-vuotias neljän lapsen isä. Olen ammatiltani kuljetusyrittäjä. Lisäksi olen toiminut mm. rakennusalan yrittäjänä sekä olen ollut perustamassa liikennealan lehteä, jonka päätoimittajana silloin toimin.

Meidän koko perhe hengittää Sisua. Vaimoni on seurassa aktiivinen vapaaehtoinen lisäksi neljä lastamme pelaavat jalkapalloa seurassamme. Itse olen tällä hetkellä penkkiurheilun ystävä ja mutta olen ollut seuratyössä mukana aiemmin, 1980-luvun lopulla perustin salibandyseuran, joka voitti mm. Espoon mestaruuksia.

Seuramme lajeina on tällä hetkellä jalkapallo, salibandy, sulkapallo, kehonhallinta, frisbeegolf ja seniorijumppa. Pyrin puheenjohtajakaudellani parantamaan näiden lajien välistä yhteistyötä. Ja osaksi tästä syystä otamme aktiivisesti seurassa käyttöön myClubin. Haluaisin myös lisätä seuramme näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja houkutella sitä kautta mukaan uusia jäseniä ja vapaaehtoisia. Vapaaehtoistyö on elintärkeä osa seuramme toimintaa ja yhteisöllisyytemme vahvistuu entisestään, kun saamme mukaan innostuneita ja osaavia jäseniä.

Toivon, että yhteistyöllä ja avoimella keskustelulla voimme kehittää seuraamme entistäkin paremmaksi ja viihtyisämmäksi paikaksi kaikille liikunnan harrastajille.

Olen avoin ideoille ja kehitysehdotuksille, joten otathan rohkeasti yhteyttä!

Odotan innolla yhteistä matkaamme!


PZQ

peter.kallio@siuntionsisu.fi

Image