Seura


Tule mukaan tukemaan Siuntion Sisua!

Siuntion Sisu on tärkeä osa paikallista yhteisöä ja tarjoaa arvokasta harrastustoimintaa lapsille ja nuorille. Pyrimme edistämään terveitä elämäntapoja ja aktiivista liikkumista tarjoamalla monipuolisia urheilumahdollisuuksia.

Tukien Siuntion Sisua voimme varmistaa, että lapset ja nuoret voivat jatkaa harrastustaan ilman esteitä. Seuramme työllistää kaksi kokopäiväistä työntekijää, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan laadukasta valmennusta ja ohjausta. Lisäksi meillä on useita vapaaehtoisia, jotka tekevät arvokasta työtä seuran hyväksi.

Yrityksille tarjoamme erilaisia yhteistyömahdollisuuksia, kuten mainostilaa tapahtumissamme ja sosiaalisen median kanavilla. Yksityishenkilöt voivat tukea seuraamme esimerkiksi lahjoituksilla tai vapaaehtoistyön kautta.

Jokainen tuki on meille arvokas ja auttaa meitä toteuttamaan harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Yhdessä voimme mahdollistaa heille aktiivisen elämäntavan ja liikunnan riemun.

Lisätietoja tukemisesta ja yhteistyömahdollisuuksista voit löytää kotisivuiltamme tai ottamalla yhteyttä seuramme yhteyshenkilöihin. Kiitämme jo etukäteen tuestasi ja sitoutumisestasi Siuntion Sisun toimintaan!

Yhteisvoimin eteenpäin,

Siuntion Sisu ry